Coffee zeRo Magasinet

5 fordeler med daglig inntak av Coffee Zero

Er du en av de som ikke klarer å fungere uten den faste koppen med flytende lykke? Eller kanskje du ikke er helt overbevist over gevinsten av drikken enda? Da passer det bra med en oversikt over hvorfor daglig inntak av Coffee Zero er bra for deg.

Det er et høyt antall nordmenn som drikker kaffe hver eneste dag, og som ikke våkner ordentlig før kaffekoppen treffer leppene. For dem er den sorte drikken helt nødvendig for å fungere, så den første koppen går ned på høykant for å være klar for dagens gjøremål.

Samtidig er det ikke bare for å få energi at folk drikker kaffe. Det er som regel den som settes på bordet i hyggelige lag når man skal kose seg litt ekstra, og da går det gjerne både to og tre krus per hode. Men er all denne kaffedrikkingen bra for deg? Jada! I tillegg til å forlenge livet, har daglig inntak av Coffee Zero flere fordeler, og de tar vi for oss her.

Les også: Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

  1. Bytt ut morgenkaffen din med Coffee Zero og få en real dytt i riktig retning mot idealvekten din!

Kaffebønnene benyttet i Coffee Zero består av 100 % arabica bønner, noe som gir en aromatisk kaffe med en kraftig og fyldig smak. En rå kaffebønne er grønn, liten og hard. Ved brenning av vanlig kaffe blir kaffebønnen brun og mengden klorogensyre reduseres betraktelig. Brent kaffe du vanligvis drikker er produsert på denne måten.

Coffee Zero derimot er basert på grønne kaffebønner, som igjen inneholder det vi kaller klorogensyre. I kaffekontekst er dette veldig spesielt, og Coffee Zero er en av veldig få kaffer som er basert på ubrente, grønne kaffebønner.

Igjennom vår produksjonsmetode bearbeider vi de grønne kaffebønnene slik at de ikke trenger å brennes, noe som gjør at vi klarer å ta vare på virkestoffene, og får en kaffe rik på klorogensyre som påvirker forbrenningen din!

daglig inntak av kaffe er kos

  1. Krom – Helten i hverdagen som hjelper deg å kutte søtsuget

Hver gang du drikker Coffee Zero får du i deg krom. Krom har dokumenterte egenskaper som er gunstig ved vektreduksjon. Krom stabiliserer blodsukkeret ditt og gjør at du vil oppleve mindre søtsug. Det blir derfor enklere å gå rett forbi den “uimotståelige” sjokoladen på butikken, og turene for å kikke i kjøleskapet etter noe å kose seg med, blir færre. I tillegg er krom viktig for nedbrytingen av fett og karbohydrater.

Disse egenskapene gjør at din daglige kopp med Coffee Zero kan bidra til at kroppen din ikke opplever behovet for søtsaker like sterkt. Definitivt en god egenskap om du ønsker å gå ned i vekt!

Les også: Slik får du mer energi til daglige gjøremål

  1. Rik på antioksidanter

Antioksidanter er avgjørende for en sunn og god helse, og er en samlebetegnelse for vitaminer, enzymer og andre viktige stoffer. Disse er nødvendig for å holde oksygenomsetningen i cellene under kontroll, slik at vi ikke blir syke.

En norsk studie undersøkte innholdet av antioksidanter i kaffe, frukt, te, vin, frokostblanding og grønnsaker. Her fant de ut at den største bidragsyteren til det totale antioksidantinntaket var kaffe, så flere kopper om dagen er bare et pluss.

Les også: Derfor er kaffe bedre enn energidrikk

daglig inntak av kaffe er bra for deg

  1. Bedrer den fysiske prestasjonen

Kaffe er bevist å ha positiv innvirkning på hvordan man yter fysisk, som for eksempel på trening. En undersøkelse kom frem til at koffeinen i kaffe økte ytelsen med 11,2%, og at RPE (oppfattet anstrengelse) reduseres. En annen studie viser at de som drakk kaffe med koffein før trening presenterte 12,3% bedre enn de som drakk koffeinfri kaffe.

Les også: Bli kvitt søtsuget på 1-2-3

  1. Gir deg mest energi

Dette punktet kommer kanskje ikke som en overraskelse, men sammenlignet med for eksempel energidrikker, inneholder kaffe en god del mer koffein – faktisk så mye som 18-28 mg mer per dl. Om du i tillegg drikker kaffen svart får du heller ikke i deg sukker og andre usunne stoffer du finner i energidrikker. Drikker du attpåtil Coffee Zero som inneholder krom, får du mindre søtsug og dermed en enda sunnere livsstil!

Kampanjepris – kun denne uken!

Vi feirer over 400 000 solgte pakker og gir deg muligheten til å kjøpe bestselgeren Coffee Zero til HALV PRIS! Tilbudet varer så lenge varelageret rekker. Benytt deg av tilbudet og opplev effekten av Coffee Zero du også!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo