Coffee zeRo Magasinet

5 fordeler med daglig inntak av kaffe

Er du en av de som ikke klarer å fungere uten den faste koppen med flytende lykke? Eller kanskje du ikke er helt overbevist over gevinsten av drikken enda? Da passer det bra med en oversikt over hvorfor daglig inntak av kaffe er bra for deg.

Det er et høyt antall nordmenn som drikker kaffe hver eneste dag, og som ikke våkner ordentlig før kaffekoppen treffer leppene. For dem er den sorte drikken helt nødvendig for å fungere, så den første koppen går ned på høykant for å være klar for dagens gjøremål.

Samtidig er det ikke bare for å få energi at folk drikker kaffe. Det er som regel den som settes på bordet i hyggelige lag når man skal kose seg litt ekstra, og da går det gjerne både to og tre krus per hode. Men er all denne kaffedrikkingen bra for deg? Jada! I tillegg til å forlenge livet, har daglig inntak av kaffe flere fordeler, og de tar vi for oss her.

Les også: Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

  1. Reduserer risikoen for diabetes 2

Flere studier har kommet frem til at kaffe er med på å redusere risikoen for diabetes type 2. En undersøkelse fant ut at minst tre kopper kaffe om dagen minsker faren for å få sykdommen med 42%. En annen studie konkluderer med at hver kaffekopp man drikker i løpet av en dag, er med på å redusere den relative risikoen for diabetes 2 med 7%! Her er det altså bare å kose seg.

daglig inntak av kaffe er kos

  1. Minsker faren for leversykdom

Kaffe påvirker leveren positivt, og en studie har kommet frem til at minst to kopper kaffe om dagen reduserer risikoen for leverkreft med 43%. Undersøkelser har også kommet frem til at innholdet i kaffe beskytter mot levercirrhose, spesielt typen som oppstår ved alkoholmisbruk.

Les også: Slik får du mer energi til daglige gjøremål

  1. Rik på antioksidanter

Antioksidanter er avgjørende for en sunn og god helse, og er en samlebetegnelse for vitaminer, enzymer og andre viktige stoffer. Disse er nødvendig for å holde oksygenomsetningen i cellene under kontroll, slik at vi ikke blir syke.

En norsk studie undersøkte innholdet av antioksidanter i kaffe, frukt, te, vin, frokostblanding og grønnsaker. Her fant de ut at den største bidragsyteren til det totale antioksidantinntaket var kaffe, så flere kopper med dagen er bare et pluss.

Les også: Derfor er kaffe bedre enn energidrikk

daglig inntak av kaffe er bra for deg

  1. Bedrer den fysiske prestasjonen

Kaffe er bevist å ha positiv innvirkning på hvordan man yter fysisk, som for eksempel på trening. En undersøkelse kom frem til at koffeinen i kaffe økte ytelsen med 11,2%, og at RPE (oppfattet anstrengelse) reduseres. En annen studie viser at de som drakk kaffe med koffein før trening presenterte 12,3% bedre enn de som drakk koffeinfri kaffe.

Les også: Bli kvitt søtsuget på 1-2-3

  1. Gir deg mest energi

Dette punktet kommer kanskje ikke som en overraskelse, men sammenlignet med for eksempel energidrikker, inneholder kaffe en god del mer koffein – faktisk så mye som 18-28 mg mer per dl. Om du i tillegg drikker kaffen svart får du heller ikke i deg sukker og andre usunne stoffer du finner i energidrikker. Drikker du attpåtil Coffee Zero som inneholder krom, får du mindre søtsug og dermed en enda sunnere livsstil!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo