Coffee zeRoMagasinet

8 av 10 anbefaler Coffee Zero

Flere tusen norske kvinner og menn er så fornøyd med kaffen vår at de anbefaler den til familie og venner. Opplev Coffee Zero-effekten, du også!

Kaffe er en del av den norske folkesjela. Vi bruker den når vi skal våkne om morgenen, når vi skal avrunde et godt måltid og når vi skal kose oss – alene eller i godt selskap.

Derfor er vi i Coffee Zero ikke så rent lite stolte over at mange tusen norske kvinner og menn velger kaffen vår når de tar fatt på en ny dag. Vi er overveldet over den positive mottakelsen kaffen vår har fått, og vi setter stor pris på alle de gode tilbakemeldingene som blir oss til del.

Før drakk jeg ikke kaffe i det hele tatt. Nå blir det en kopp hver morgen

skriver en nyfrelst kaffedrikker til oss. Og vi stemmer i budskapet om at én kopp Coffee Zero i forbindelse med dagens første måltid, er smart.

Nysgjerrige omgivelser

En annen gjenganger i tilbakemeldingene er at den grønne kaffeposen vekker oppsikt. Mange Coffee Zero-drikkere har klart å legge om livsstilen og gå ned i vekt, og det pirrer åpenbart omgivelsenes nysgjerrighet.

Ta for eksempel Hanne og Svein Andersen, et ordentlig «par i Coffee Zero» som nyter sin daglige kopp kaffe (av og til blir det til og med to). Og med gode resultater, kommer nysgjerrige spørsmål fra venner og kjente.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Vi har ofte besøk av folk i nabolaget, og det er ikke til å stikke under stol at kaffevanen vår går igjen i samtalen. Det er helt fint! Vi er trives svært godt med tingene slik de har utviklet seg etter at vi begynte å drikke Coffee Zero, og det legger vi ikke skjul på, sier det blide Fredrikstad-paret, som spøkefullt omtaler seg selv som «Coffee Zero-ambassadører».

Det er de ikke alene om å være. Svært mange av våre kunder forteller at beslutningen om å prøve kaffen vår ble tatt etter at de hørte om og så hvordan den hjalp folk i familie og/eller bekjentskapskrets. Dette bekreftes også i vår store kundeundersøkelse, hvor hele 8 av 10 Coffee Zero-drikkere sier de vil anbefale kaffen overfor venner og kjente. Det er en attest som smaker godt!

Opplev Coffee Zero-effekten, du også.

Vil du prøve Coffee Zero for å se om kaffen vår kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet under, så sender vi en prøvepakke til halv pris, gratis frakt. Velkommen i Coffee Zero-familien!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo