Coffee zeRoMagasinet

– Det nytter å ta styringen på livet

Helle Thjøme Kaarstein gleder seg over en hverdag med bedre helse og større livsglede.

– Her om dagen beordret jeg gubben ut for at vi skulle rydde hagen sammen. Jeg trodde han skulle besvime!

Helle Thjøme Kaarstein ler mens hun forteller om episoden som nylig utspilte seg på hjemmebane i Nedre Eiker i Buskerud. Den er ett av mange eksempler på at 59-åringens liv har tatt en vending til det bedre.

Nok er nok

Vinteren 2016 fikk Helle påvist skyhøye blodsukker- og kolesterolverdier. Stoffskiftet var på et nivå som fikk fastlegen til å skule mot reseptblokka.

– Men jeg var lite lysten på livslang medisinering. Der og da bestemte jeg meg for at nok er nok. Jeg måtte legge om livsstilen, sier Helle.

Hun jobber i 100 prosent stilling som nattevakt ved et sykehjem, og mener nattjobbingen bidro til situasjonen hun befant seg i.

– Det ble feil mat på feil tid av døgnet. I tillegg følte jeg meg stort sett trøtt og uopplagt mellom vaktene, og da endte jeg som regel opp i TV-stolen med strikketøyet i fanget.

Coffee Zero og mindre sukker
Helle bestemte seg for å innføre et nytt kostholdsregime: mindre sukker og karbohydrater, mer struktur på måltidene. Omtrent samtidig ble hun tipset om Coffee Zero av en gammel venninne. Coffee Zero er tilsatt krom, som bidrar til et mer stabilt blodsukkernivå og reduserer søtsuget.

– Kaffe drikker jeg uansett, så hvorfor ikke prøve Coffee Zero? Det tok ikke lang tid før jeg merket stor forandring. Søtsuget ble borte, og det ble helt slutt på å lete etter godterier i skuffer og skap, forteller Helle.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)
helle

Synger og ler

I dag peker alle piler riktig vei for Helle. Helsen er bedre, og hun har hentet fram mange av de pene klesplaggene lenge hang ubrukt i skapet.

– Jeg har en helt annen energi og livsglede. Jeg smiler, synger og har overskudd til små og store gjøremål. Ikke minst er det det deilig å kunne være aktiv sammen med barnebarna, smiler Helle.

– Det å nærme seg 60 betyr ikke at man automatisk går opp i vekt og mister overskudd, slik jeg trodde. Tvert imot: Det nytter å ta styringen over eget liv, og det er lov å få litt hjelp på veien. Derfor drikker jeg en kopp Coffee Zero til frokost hver eneste dag!

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg er krom en faktor med hensyn til kroppens evne til å holde nivået av blodsukker stabilt.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo