Coffee zeRoMagasinet

– Coffee Zero får terningskast 6

Rune Freddy S. Hansen har tatt av over 25 kilo. Hvordan fikk han det til? – Jeg hadde ikke klart det uten Coffee Zero, sier 72-åringen.

– Jeg får ofte det samme spørsmålet: «Hvordan har du klart å gå ned så mye», spør folk. Da sier jeg det som det er: Jeg hadde ikke klart det uten Coffee Zero. Det er noe i den kaffen som rett og slett funker, sier Rune Freddy S. Hansen med et lurt smil.

Vekta gikk lenge mest opp

Hele livet har han jobbet og slåss mot vekta, som har gått opp og ned. Når sant skal sies, gikk den lenge mest opp for mannen som har lagt bak seg en lang yrkeskarriere til sjøs og i industrien. I dag har østfoldingen slått seg til ro med samboer på Moen på Hadeland.

– Joda. Det er nok sånn at hele slekta, med unntak av faren min, har vært fyldige. Vi er rett og slett glad i kaker, sier den blide 72-åringen og forteller at han på sitt aller største veide over 180 kilo.

Jeg bestemte meg for å prøve, og siden har det gått jevnt og trutt nedover

– Det gikk jo ikke an. Så jeg jobbet og slet meg ned til 142 kilo. Og der lå vekta og vaket, da jeg hørte om Coffee Zero. For to år siden bestemte jeg meg for å prøve kaffen, og siden har det gått jevnt og trutt nedover, konstaterer Rune.

52 smørpakker

I dag er stopper vekta på 116, og dermed har Rune gått ned 26 kilo. Det utgjør 52 halvkilopakker med smør – eller som han selv sier det: Fire buksestørrelser.

– Før var buksene mine 44 tommer i livet. Nå kan jeg trekke ned buksa i størrelse 40 uten å åpne knappen først, smiler han.

– Det beste er at det egentlig har gått riktig vei mer eller mindre av seg selv. Jeg har jo lest at Coffee Zero inneholder stoffer som kan øke forbrenningen. I tillegg har fått merke Coffee Zero-effekten på søtsuget, sier Rune og forteller at han rett og slett ikke har så lyst på kaker og godterier lenger.

thor
Unik kaffe: Coffee Zero har unike egenskaper!

– Her om dagen fikk jeg en sjokoladerute av samboeren, men før det? Nei, jeg husker ikke i farten når jeg spiste søtsaker sist.

Skal ned i tosifret

Rune har tatt av mange kilo, men ennå er han ikke helt fornøyd. Målet er å komme ned i tosifret.

– Hvis jeg kommer under 100 kilo, er jeg lovet en operasjon for å fjerne overflødig hud. Det er det store målet nå, forteller han. På veien mot 100-kilosgrensen deler han gjerne erfaringene sine med Coffee Zero i sosiale medier.

– Jeg får mange spørsmål fra nysgjerrige mennesker. Av og til får jeg kommentarer fra folk som ikke har tro på Coffee Zero. Da sier jeg at de bør prøve kaffen selv, før de uttaler seg skråsikkert. Coffee Zero har i hvert fall hjulpet meg på en måte som står til terningkast 6!

Vi har nå kampanjepris på Coffee Zero – prøv til HALV PRIS! NB: Tidsbegrenset tilbud, kun så lenge varelageret rekker

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo