Coffee zeRoMagasinet

Coffee Zero – Noe for alle

Hva har en mannlig kickbokser, en sykmeldt kvinne og en nybakt mor til felles? De har alle gått ned i vekt med Coffee Zero.

Coffee Zero passer for alle som vil gå ned i vekt, uansett alder, bakgrunn eller kjønn. Og så er det en fordel om du setter pris på en god kaffekopp. Det kan Marianne, Karine og Idar skrive under på. De hadde svært forskjellig bakgrunn og motivasjon for å gå ned i vekt, men alle fikk hjelpen de trengte fra Coffee Zero. Til sammen gikk de ned 41 kilo.

Mammamagen skulle bort

«Det tar bare ni måneder å legge på seg 30 kilo. Men å bli kvitt dem …» Marianne Haug Moen lar setningen henge i luften. «Jeg prøvde det meste av dietter, men ingenting fungerte. Med Coffee Zero fikk jeg den inspirasjonen jeg trengte.»

Marianne hadde gått opp i vekt da hun fikk sitt første barn, og ville kvitte seg med «fødselsoverskuddet», som hun kaller det. Etter at 10 kilo raste av i rekordfart, er Coffee Zero blitt et fast innslag på frokostbordet.

«Det fine med Coffee Zero er at den smaker godt og gir resultater, også for oss som ikke er så glad i å trene», smiler hun. «Jeg er mye mer bevisst på hva jeg putter i munnen, og har nå en kopp Coffee Zero som fast morgenritual.»

marianne
(Marianne Haug Moen som nyter en kopp Coffee Zero ute i det fri)

Kaffekick

En som er glad i å trene, er kickbokseren Idar Steigedal. Han ønsket å gå ned en vektklasse i sporten sin og brukte Coffee Zero som et våpen mot «karbosuget».

«Jeg la en plan for å ta av femten kilo, noe som inkluderte både mer trening og omlegging til et mer karbohydrat-fattig kosthold», sier Idar. «Det er vanskelig å gå så mye ned i vekt. Kroppen min protesterte mot den reduserte energimengden og skapte et sug etter karbohydrater som det var vanskelig å stå imot. Så jeg byttet rett og slett ut min vanlige kaffekopp om morgenen med Coffee Zero, og merket at suget etter sukker og energidrikk forsvant.»

Idar gikk ned sine femten kilo tidsnok til å vinne to gull i ny vektklasse under Long Beach International Karate Championship i Los Angeles. Nå satser han på Hollywood.

steigedal
(Idar Steigedal drikker en kopp Coffee Zero på vei til trening)

«Jeg tok noen stuntmann- og skuespillerkurs da jeg var der borte, og fikk gode tilbakemeldinger fra flere produsenter. Jeg har allerede vært over en gang for å spille inn scener til en kommende film, så nå gir jeg full gass og forfølger Hollywood-drømmen!»

Fikk livet tilbake

For Karine Sekkingstad handlet ikke vektreduksjonen om å vinne et internasjonalt mesterskap, men om å komme tilbake til livet.
«Vekta var på topp, men formen på bånn. Slik føltes livet mitt etter at jeg hadde vært syk i en lengre periode», forteller Karine. «Selv om jeg prøvde å være flink med både trening og kosthold, skjøt vekten i været, og til slutt veide jeg 85 kilo. Du kan tenkte deg hvor uvant og fortvilende det var for meg som har vært høy og slank hele livet.»

karine
(Karine Sekkingstad sammen med sin hund)

Karine hadde prøvd andre slankekaffer og var i utgangspunktet skeptisk, både fordi de smakte beskt og vondt, og fordi de ikke fungerte.

«Med Coffee Zero merket jeg en positiv endring så å si med en gang, og vekta raste fra 85 til 69 kilo på rekordtid», smiler hun. «Søtsuget var borte, og det ble enklere å leve sunt. Nå er det helt omvendt: Formen er på topp, og vekta er på bånn», ler Karine og løfter kaffekoppen til en skål.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo