Coffee zeRoMagasinet

– Nå føler jeg meg mye friskere

Eva Karstang la om livsstilen og fikk et bedre liv.

Vi møter Eva Karstang like før hun skal ut på en av flere daglige turer med Essi, en sju måneder gammel og vilter tispe av rasen Eurasier.

– Vi trenger å bli luftet, begge to. Jeg lider av både diabetes type 2 og revmatisme, og derfor er det viktig å holde kroppen i bevegelse. Essi hjelper meg å være aktiv, smiler hun.

Litt ekstra rundt livet

Eva forteller at hun alltid har hatt problemer med å holde vekta. Diabetes-sykdommen bidrar til det.

– I tillegg er det et ubestridelig faktum at jeg er veldig glad i mat. De ekstra kiloene påvirker almenntilstanden negativt, og de har en tendens til å legge seg rundt midjen. Akkurat det er vel ganske vanlig for damer på min alder, sier hun.

Foretrekker naturlige preparater

Samtidig som Eva bestemte seg for å gjøre en innsats for å endre livsstilen, bestilte hun en prøvepakke Coffee Zero. Hun forteller at det er viktig for henne å bruke naturlige preparater når det lar seg gjøre.

Jeg så at veldig mange andre hadde positive erfaringer med Coffee Zero. Derfor bestemte jeg meg for å prøve den selv. Det angrer jeg ikke på. Nå drikker jeg en kopp hver morgen, og er veldig fornøyd. Hos meg er Coffee Zero kommet for å bli.

Artikkelen fortsetter under bildet
Eva2beskjært-1-of-1-1

Tok knekken på søtsuget
I dag opplever Eva matlysten er mye mindre. Ikke minst er behovet for søtsaker kraftig redusert. Grunnen er innholdet av krom i Coffee Zero. Det bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner i kroppen. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et stabilt blodsukkernivå.

– Coffee Zero betyr mye for meg. Den smaker godt og bidrar til velvære. Jeg anbefaler den gjerne, sier Eva.

Men nå rykker Essi utålmodig i båndet. Det er tid for tur!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo