Coffee zeRoMagasinet

– Trives bedre med min nye livsstil

Marit Fagervik (53) stumpet røyken, la om matvanene og fikk en ny hverdag.

Røykekutt er bra for helsa. Men blant dem som stumper røyken, er det mange som opplever at kiloene sniker seg på i et antall som ikke er helsefremmende. Det skjedde med Marit.

– Ja, det ble til at jeg puttet alt for mye mat i munnen, konstaterer 53-åringen fra Meløy i Nordland.

Men da pilen på badevekta nærmet seg 90 kilo, bestemte Marit seg for å gjøre noe. Hun ville spise mindre og være mer fysisk aktiv – en likefram og velprøvd oppskrift for den som vil endre livsstil.

Ikke like sulten

– Mer bevegelse, mindre mat. Så enkelt og vanskelig er det, smiler Marit. Hun forteller at det var krevende å legge om vanene, men understreker at innsatsen betalte seg.

– Uten tvil! Jeg klarte å redusere innholdet av fett, sukker og salt i kostholdet. Det har gitt resultater. Samtidig opplevde de to hundene våre et helt nytt tur-regime. Det er både de og matmor fornøyd med, smiler Marit.

Drikker Coffee Zero hver dag

Marit drikker fortsatt sin daglige kopp Coffee Zero. Hun mener den må få mye av æren for at hun er blitt flinkere til å styre unna sukkerholdig mat og snacks. Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å holde et stabilt blodsukkernivå.

– Coffee Zero stagget søtsuget, og på den måten ble det enklere for meg å kontrollere matinntaket, sier Marit. Jeg anbefaler kaffen til andre andre som trenger litt hjelp på veien mot bedre helse.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo