Coffee zeRoMagasinet

Coffee Zero termokopp – kun til våre lojale kunder!

Det skal lønne seg å være kunde hos oss: Vi har gleden av å tilby våre lojale kunder vår fantastiske termokopp til en uslåelig pris!

For kun 129,- kroner får du muligheten til å kjøpe vår Coffee Zero termokopp (ordinær pris 299,-). Tilbudet går kun ut til våre trofaste kunder, og varer i en uke. Benytt deg av tilbudet ved å fylle ut skjemaet under!

Om termokoppen

Designet på koppen er i velkjent Coffee Zero grønn, med kaffelogoen i front. En fryd for øyet! Koppen holder kjempegodt på varmen, både i romtemperatur og i kjøleskap. Koppen er også tett, er enkel å betjene og har en slank utforming. Dette er mye kopp for pengene!

Termokoppen er behagelig i hånden og enkel i bruk

Slå til i dag – så sender vi deg termokoppen på vår regning og fraktfritt!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Vi feirer over 400.000 solgte pakker og gir deg derfor et helt vanvittig tilbud! Du får derfor Coffee Zero helt Gratis!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

*Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 0 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement og det tilkommer 49,- for frakt på første forsendelsen. Tilbudet gjelder kun nye kunder. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN.

postenbring-logo