Coffee zeRoMagasinet

– Coffee Zero tar knekken på søtsuget

Kjøleskapet er blitt colafri sone. Nå vil Finn Treider endre livsstil og bli en enda bedre pappa.

– For lenge har kosthold og aktivitet havnet nederst på prioriteringslisten. Det er på tide å gjøre noe med situasjonen, sier Finn.

47-åringen driver sin egen virksomhet og kjører mye bil i forbindelse med jobben. Da er det enkelt og tidsbesparende å svinge innom bensinstasjonen ved middagstid. Sunt er det derimot ikke. Pølser og brus setter seg på magen, og med tiden er Finn blitt en røslig kar på over 100 kilo fordelt på 178 centimeter.

– I tillegg er jeg nok blitt en «cocaholiker». De siste 16 årene har det vært brus på menyen så å si hver dag, og tidligere forsøk på å «korke flaska» har endt med full sprekk. Men nå er kjøleskapet colafri sone, og det koster meg ingenting å passere brushylla i butikken. Æren tilfaller Coffee Zero, smiler Finn.

Søtsuget som forsvant

Det er snart et halvt år siden han ble tipset om at Coffee Zero kunne hjelpe ham med å endre livsstilen.

– Motivasjonen min var riktig nok litt tvilsom: Jeg er glad i kaffe og jeg er litt lat. Håpet var at Coffee Zero kunne være en enkel «quick fix». Men alle vet at det krever mer å endre livsstil. Likevel kurerte kaffen én ting. Etter bare noen dager var søtsuget nesten helt borte, forteller Finn.

Ny motivasjon

Finn Treider i artikkelnNå har Finn funnet motivasjon til å gjøre noe med vanene sine. Han har kuttet ned på søppelmaten og blitt mer fysisk aktiv. Årskortet på treningssenteret i hjembygda Nittedal er i boks, og de første turene på tredemølla unnagjort.

– Jeg føler meg allerede lettere til sinns og i kroppen. Coffee Zero har gitt meg ny motivasjon, og målet er å komme i bedre form slik at jeg kan bli en enda bedre pappa, sier Finn, som er far til tre barn under 15 år.

– I utgangspunktet var jeg skeptisk. Derfor er det ekstra moro at Coffee Zero fungerer. For meg er dette en veldig positiv opplevelse, og det er lett å anbefale produktet overfor andre som et lite dytt i riktig retning.


Slik virker Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo