Coffee zeRoMagasinet

– Endelig kontroll på kaloriene

Irene Eggar Grønnevik har prøvd det meste. Coffee Zero virker!

– Jeg har alltid vært stor, og kampen mot overvekten har pågått stort sette hele livet, forteller Irene Eggar Grønnevik. 52-åringen fra Kongsberg har prøvd utallige dietter, kurer og slankeprodukter, og for noen år siden gjennomgikk hun en slankeoperasjon.

Håpet om varig vektnedgang fikk seg imidlertid et skudd for baugen da Irene ble syk og måtte amputere det ene beinet.

– Jeg liker å være ute i naturen, men det er ikke så lett å mosjonere nok når man bruker protese. På is- og snøføre er det spesielt vanskelig, og vinterstid blir det litt for mange timer i godstolen, konstaterer Irene.

Kaffekjerring

På grunn av stillesittingen utviklet livsstilen seg i feil retning. Men Irene fattet håp etter å ha lest om Coffee Zero.

– Jeg er allerede en ordentlig kaffekjerring. Derfor ville det vært fantastisk om en kaffe kunne hjelpe meg, sier Irene. Hun medgir at hun var spent og litt skeptisk. Men det varte ikke lenge før den daglige kaffekoppen ga resultater.

Artikkelen fortsetter under bildet
thor

– Coffee Zero har hjulpet meg å få kontroll over søtsuget. Godterier har alltid vært min store svakhet, men nå kan jeg ha en sjokolade i huset uten at den blir spist med én gang, sier Irene.

Endringen i kostholdet har hjulpet henne å gå ned syv kilo mens hun har sittet i godstolen.

– Nå er jeg motivert for å ta av enda mer!

Slik virker Coffee Zero

Coffee Zero inneholder ekstrakter fra grønne kaffebønner, som blant annet bidrar til økt fettforbrenning. Ekstraktene inneholder stoffer når bønner brennes til vanlig kaffe.

I tillegg inneholder Coffee Zero klorogensyre, som reduserer nivået av sukker i blodet effektivt. Stabilt blodsukkernivå kan bidra til at fettcellene tar opp og lagrer mindre fett. Kaffe er også en av de aller sterkeste antioksidantkildene vi har. Antioksidanter påvirker helsen positivt.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo