Coffee zeRoMagasinet

– Jeg har fått et mye bedre liv

Det går ikke en dag uten at Terje Gundersen får positive tilbakemeldinger fra familie og venner.

– Jeg var alt for stor og sto i fare for å utvikle diabetes type 2. Det var opplagt av noe måtte gjøres, forteller Terje Gundersen. Alle tidligere forsøk på å endre livsstil hadde falt i fisk, men nå fikk 63-åringen fra Greåker i Østfold kniven på strupen.

I dag er det ikke mye igjen av den gamle Terje. I stedet møter vi en «ny» mann: en som er sprek og blid, og som trives med tilværelsen.

– Diabetes-risikoen er betydelig redusert, og jeg har mer energi og større utholdenhet. Meniskskaden jeg har slitt med så lenge, er knapt merkbar, og det går ikke en dag uten at jeg får positive tilbakemeldinger fra familie og venner, smiler han fornøyd.

– Jeg har rett og slett fått et mye bedre liv!

Coffee Zero hver dag

Hver morgen koser Terje seg med en kopp Coffee Zero. Det var samboeren hans som foreslo at han skulle prøve kaffen.

– Jeg drikker uansett kaffe hver dag, og tenke «hvorfor ikke»? Jeg hadde ingenting å tape, sier Terje og gjør det klart at han mener Coffee Zero har en stor del av æren for livsstilsendringen han har gjennomført.

– Det kommer først og fremst av at lysten på søtsaker så å si er borte. Jeg har vært av den typen som ikke kan passere hyllene med godteri uten å plukke med meg en sjokolade eller to. Nå går jeg rett forbi uten at det koster meg en kalori, smiler Terje.

Han slår fast at Coffee Zero er kommet for å bli. For, som han sier:
– Kaffen smaker til og med godt!

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo