Coffee zeRoMagasinet

– Nå har jeg mer overskudd til trening og studier

Slik får Kine Andersen mer ut øktene på lesesalene og treningssenteret.

Når hun ikke sitter bøyd over pensumbøkene, er Kine Andersen ofte å finne på treningssenteret eller på tur med sin firbente turkamerat Zambo.

– Det er veldig fin natur her i Tromsø – i hvert fall når det det er lyst nok til å se den. I den lange mørketida er det fint å kunne trene innendørs, smiler Drøbak-jenta som studerer i ishavsbyen.

Oppkvikkende effekt

25-åringen har vært aktiv hele livet og elsker å trene, men merket likevel kan det kunne gå litt opp og ned med motivasjonen. Derfor var hun på utkikk etter noe som kunne gi henne en ekstra dytt i hverdagen.

send 4– Jeg bestemte meg for å prøve Coffee Zero. Jeg ville finne ut av om den kunne ha en oppkvikkende effekt, sier Kine.

Hun begynte å drikke en kopp Coffee Zero en halv time før hver treningsøkt. Effekten var merkbar etter kort tids bruk.

– Det ga meg et ordentlig energikick. Det ble mye lettere å gå på trening. I tillegg ble øktene mer effektive, forteller Kine. Etter en stund merket hun at Coffee Zero også påvirket innsatsen på lesesalen.

– Nå er det lettere å holde konsentrasjonen oppe over tid. Der jeg før ble sliten og måtte pakke sammen, er jeg nå våken og klar for enda flere timer med studier. Du kan trygt si at Coffee Zero er godt for både hode og kropp.

Smaker godt

Kaffe har aldri stått høyt på lista over Kines favorittdrikker. Men Coffee Zero smaker godt og er lett å drikke, forteller hun – og røper at hun tilsetter én sukett for at kaffen skal bli akkurat slik hun liker den.

Slik virker Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo