Coffee zeRoMagasinet

– Jeg fant oppskriften på et bedre liv

Magnar Aas endret livsstil og fikk et bedre liv. Oppskriften: mosjon, motivasjon og Coffee Zero.

I 2003 ble Magnar Aas ufør som følge at en mislykket prolapsoperasjon. I tiden som fulgte ble han stadig mer misfornøyd med retningen livet hans tok. Likevel skulle det gå mange år før han greide å gjøre alvor av planene om å endre livsstil.

– Det kom til et punkt hvor jeg innså at noe måtte gjøres, forteller 66-åriungen fra Skreia på Østre Toten.

Magnar endte opp med å gjøre to ting: Han skaffet seg medlemskap på det lokale treningssenteret, og han bestilte et abonnement på Coffee Zero.

En ny og bedre mann

I dag framstår Magnar som en ny og forbedret utgave av seg selv. Selv gleder seg over bedre livskvalitet, og forteller at det egentlig ikke var så vanskelig å følge en ny kurs i livet.

– Ingenting går av seg selv, men så langt har det gått veldig fint. Gode resultater gir fornyet motivasjon, konstaterer han og framhever Coffee Zero som en viktig «livsstilshjelper».

– Før ble det veldig mye smågodt og sjokolade. Men etter at jeg begynte å drikke Coffee Zero, er søtsuget så godt som helt borte. Og jeg går ikke rundt og tenker på mat hele tiden. Men jeg unner meg fremdeles litt ekstra i helgene, smiler Magnar.

– Dessuten er den god! I motsetning til andre produkter jeg har prøvd, smaker Coffee Zero ordentlig kaffe.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Opplev Coffee Zero-effekten, du også!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo