Coffee zeRoMagasinet

– Nekter å bli «førti, feit og ferdig»

– Jeg har aldri følt meg så sunn som nå, jubler Charlotte Lygre.

Charlotte Lygre hadde akkurat fylt 42 år da hun bestemte seg for at nok er nok. Ting hadde fått skure og gå litt for lenge. Det var rett og slett på tide å skjerpe seg litt.

Mor anbefalte Coffee Zero
– Jeg ville prøve å spise litt sunnere og komme meg oftere opp av sofaen, forteller Charlotte. På denne tiden ble hun også tipset av sin mor om at Coffee Zero kunne være noe for henne. Charlotte bestemte seg for å gi kaffen en sjanse.

– Kaffe drakk jeg uansett, det kunne faktisk bli litt mye av det gode. Derfor ble jeg fristet av muligheten til å lage én kopp av gangen i stedet for å trakte og drikke opp en hel kanne i slengen, forteller Charlotte.

Søtsuget ble borte

Etter et par uker med Coffee Zero på frokostbordet, merket Charlotte at noe var på gang. Hun var ikke lenger like «fysen» på noe godt.

– Jeg tror mange kjenner følelsen av å ha lyst på noe å putte i munnen, man vet bare ikke helt hva. For min del ble det litt for mange snarturer på butikken over gata.

Artikkelen fortsetter under bildet
thor

Fornøyd med livet

I dag er Charlotte mye gladere og mer fornøyd med livet.

– Jeg har aldri før følt meg så sunn og sprek som nå. Og sukkerinntaket er kuttet til nesten null. Det hender faktisk at jeg blir uvel av ett lite kakestykke, smiler hun.

Charlottes oppskrift

Resultater kommer som regel ikke av seg selv. Men Charlotte sier hun er overrasket over hvor enkelt det var å justere livsstilen.

– Oppskriften min er små endringer i hverdagen, en dose viljestyrke og Coffee Zero. Jeg anbefaler den til alle som vil trenger litt hjelp til å justere kostholdet.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Opplev Coffee Zero-effekten, du også!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo