Coffee zeRoMagasinet

Det hjelper å være to – og drikke Coffee Zero

Samboerparet Aud Berg (63) og Thor Johansen (61) gikk sammen om å endre livsstil.

– Det er vel sånn det kan gå når man kommer litt opp i årene. Før man vet ordet av det, har ting kommet litt ut av kontroll. Plutselig har det blitt litt for mye av det gode, sier Thor Johansen.

Da han rundet 60 år i fjor, bestemte han seg for å ta grep.

– Jeg merket at jeg var var blitt mindre mobil og at kondisjonen var mye dårligere enn før. Det ville jeg gjøre noe med, sier Arendal-mannen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)
thor

Coffee Zero på frokostbordet

For litt ekstra hjelp og motivasjon, bestilte han en prøvepakke Coffee Zero. Hver dag drikkes kaffen av mange tusen norske kvinner og menn som vil endre livsstil, og da Thor begynte å sette den på frokostbordet, varte det ikke lenge før samboer Aud hengte seg på.

– Ja, dette ville jeg prøve! Jeg har hatt problemer med stoffskiftet gjennom mange år, og syntes Coffee Zero virket spennende.

Felles prosjekt

Aud eller Thor har gjort store endringer i kostholdet. De forsøker å spise sunne, regelmessige måltider. Samtidig unner de seg litt ekstra innimellom. Men Coffee Zero står på bordet hver dag.

– Vi har fått et solid dytt i riktig retning, og nå er vi veldig motivert for å ta flere steg, slår de fast og forteller at det er ekstra fint å være to i «prosjekt Coffee Zero».

– Det hjelper å være to. Vi er sammen om dette, og det er veldig motiverende, konstaterer Thor. Han er glad i å gå tur, og synes det er lettere å komme seg ut nå. Han har ofte selskap av Aud, som dessuten gjerne spaserer den liten halvtimen til jobb.

Artikkelen fortsetter under bildet
aud

– I tillegg føler jeg meg lettere til sinns. Humøret er bedre, og jeg har mer overskudd. Det er en hyggelig bivirkning, forteller Thor.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo