Coffee zeRoMagasinet

– Slik holder jeg vekta stabil

Sonja Hagen ligger ikke på latsiden, men elsker å reise og oppleve nye steder. – Det blir mange fristelser i matveien. Derfor drikker jeg Coffee Zero for å regulere vekta, sier den spreke 72-åringen.

– Hei, hei. Ja, nå er jeg på Kos, men det er klart at jeg har tid til en prat om kosthold og Coffee Zero, sier den blide stemmen i den andre enden!

Sonja Hagen har hatt en flott Hellas-ferie, og nå nyter hun de siste dagene av oppholdet. Snart vender hun snuten hjemover mot norske høstfarger og -temperaturer på Lambertseter i Oslo. Der venter også hverdagen og vante rutiner, ikke minst i matveien.

Sunn hverdag

– Jeg elsker å reise, og er ikke redd for å dra alene på tur. Man treffer alltid hyggelige mennesker, forteller Sonja. Hun legger ikke skjul på at hun unner seg litt ekstra kos når hun er på ferie.

– Men for helsas del er hverdagene best. Et sunt kosthold og Coffee Zero hjelper meg å regulere vekta, forteller Sonja. Hun bestemte seg for å prøve kaffen etter å ha prøvd «alt» annet mot kiloene som sakte, men sikket kom krypende.

Mange har begynt å drikke Coffee Zero, med gode resultater

– Når jeg oppdaget Coffee Zero? Det er så lenge siden at det husker jeg ikke. Men jeg har vært trofast mot kaffen i mange år, og kan ikke tenke meg å slutte. Folk er forskjellige, og det som fungerer for én, gir ingen effekt på en annen. Men jeg kan med hånden på hjertet si at Coffee Zero hjelper meg å leve slik jeg vil. Og så kan jeg røpe at jeg fremdeles tillater meg å skeie litt ut i helgene.

Ambassadør for Coffee Zero

I løpet av sine mange år som Coffee Zero-drikker har Sonja vært en aktiv ambassadør for «den grønne kaffen».

– Venner og bekjente har fått høre hvordan kaffen hjelper meg med å regulere vekta. Mange har begynt å drikke Coffee Zero, med gode resultater.

Den spreke pensjonisten forteller at hun er opptatt av kaffe, som helst bør være sterk.

– Jeg bruker faktisk dobbel dose Coffee Zero om morgenen før frokost. Det gir vel neppe dobbel effekt, men gjør heller ingen skade. Jeg liker den best sånn, smiler Sonja.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo