Coffee zeRoMagasinet

– Kaffe er en del av livsstilen

Det tok 55 år før Anita Eide fikk smaken på kaffe. Nå går det ikke en dag uten et par kopper Coffee Zero!

– Kaffe var ikke noe for meg, jeg har alltid vært et te-menneske. Men det endret seg da jeg bestemte meg for å prøve Coffee Zero, forteller Anita Eide.
Hun medgir at hun til å begynne med omtalte kaffen som «medisin» – ikke så god på smak, men nødvendig.
– Men nå setter jeg pris på mine to daglige kopper. På morgenen er det ikke tid til mer å svelge unna, men etter jobb slenger jeg beina opp og nyter en kopp sammen med et avslappende TV-program, smiler 56-åringen fra den vakre bygda Strandebarm i ytre Hardanger.

Fikk livet snudd på hodet

Slike pauser er noe ganske nytt for Anita. Hun var vant til å ha hendene fulle med fire barn (som nå er ute av redet), gårdsdrift og jobb som fagarbeider i barnehage. Men for en tid tilbake ble livet snudd på hodet da skjoldbruskkjertelen slo seg vrang og hun fikk store problemer med stoffskiftet. Omtrent samtidig satte en betennelse i den ene foten henne ytterligere ut av spill.

– Det ble mye på en gang. Og hvis du lurer: Kombinasjonen av lavt stoffskifte og fysisk inaktivitet er ikke heldig for verken energinivået eller vekta, slår Anita fast.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Får energi av Coffee Zero.

I dag er Anita tilbake i barnehagen, foreløpig i halv stilling. Og selv om det merkes godt at jobben er «kjekk, men veldig travel», er hun på vei til god, gammel form.
– Nå føler jeg meg mye bedre. Energinivået er stigende, og jeg klarer å holde andre ting i sjakk. Coffee Zero jeg meg ekstra piff i hverdagen og hjelper på følelsen av velvære, så dette er en hverdagsrutine jeg kommer til å holde fast ved, sier Anita.
Hun har også merket seg at inntaket av sjokolade har sunket til nesten null.
– Før ble det en bit både titt og ofte, men nå er søtsuget nesten helt borte, smiler hun.
– Men av og til unner jeg meg en liten slant Baileys i kaffen. Er det lov å si?

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo