Coffee zeRoMagasinet

Kaffen endret livsstilen i riktig retning

Coffee Zero hjalp Karine Sekkingstad å endre livsstil.

Vekta på topp, formen på bånn. Slik beskriver Karine Sekkingstad tilværelsen etter at hun ble syk i 2012. 42-åringen alltid vært slank, men i løpet av sykdomsperioden gikk vekta kraftig opp.

– Jeg prøvde å trene og leve sunt, men det var ikke lett å få til i en vanskelig livssituasjon. Derfor var jeg på utkikk etter noe som kunne gi meg et puff i riktig retning – en liten hjelper. Den fant jeg i Coffee Zero, forteller Karine.

Fant tilbake til sitt gamle jeg

I dag er den gode, gamle Karine tilbake. Humøret og selvtilliten er på plass. Hun, som ofte ble sittende hjemme når vennegjengen møttes, er igjen åpen og sosial.

– Livet er snudd på hodet. Før preget livssituasjonen min både den fysiske og psykiske helsen. Nå er livsgleden tilbake.

Jeg trives bedre i mitt eget selskap og sammen med andre. Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle oppleve dette.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder klorogensyre og krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen med å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo