Coffee zeRoMagasinet

Husker du Karine? Slik har det gått med henne.

– Får veldig mange spørsmål om Coffee Zero.

Det var en lykkelig 42-åring vi pratet med for seks måneder siden.

«Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle oppleve dette», strålte 42-åringen og fortalte at livskvaliteten var blitt mye bedre etter at hun la om kostholdet og livsstilen. Men hvordan har det gått siden?

– Takk, her i Skien står det bra til. Jeg føler meg bra og er fornøyd med vekta.

– Du fortalte at Coffee Zero hadde hjulpet deg å regulere kostholdet. Hvordan vil du beskrive Coffee Zero-effekten i dag?

– Jeg drikker fremdeles Coffee Zero hver dag, og mener bestemt at den hjelper meg å opprettholde gode rutiner i hverdagen. For meg dreier det seg i stor grad om å ha kontroll på inntaket av mat og godterier. Derfor er det viktig at Coffee Zero har kurert suget etter søtsaker. I tillegg vil jeg framheve at morgenkaffen gir meg en «kickstart» på dagen.

– Hvordan er spisevanene dine?

– Jeg spiser tre, fire måltider daglig og er fornøyd med det. Dessuten er kostholdet sunnere. Kort sagt er det jeg som bestemmer over maten, ikke omvendt. Før sto jeg stadig og glante inn i kjøleskapet på jakt etter «påfyll». Jeg kan fremdeles kose meg med en liten sjokolade, men det skjer svært sjelden.

(Artikkelen fortsetter under bildet)
thor

– Forrige gang vi snakket sammen var du blitt mer sosial som følge av vektnedgangen.

– Ja, og det er jeg fremdeles. Jeg føler meg vel og liker å være samme med andre. Man skal jo ikke dømme andre ut fra hvordan de ser ut. Likevel var jeg bekymret for om omgivelsene vurderte meg. Det var veldig negativt for selvbildet.

– Hvilke reaksjoner har du fått etter at du fortalte om din erfaring med Coffee Zero?

– Responsen har vært overveldende! Jeg får meldinger og telefoner fra kjente og ukjente, og jeg blir ofte gjenkjent som «Coffee Zero-Karine». Men det er ikke sånn at jeg skriver autografer, altså. Folk er rett og slett veldig nysgjerrige på Coffee Zero, og jeg anbefaler alle å prøve den. Den hjalp meg med å etablere gode hverdagsrutiner. Samtidig er det viktig å understreke at jeg ikke ser på kaffen som en vidunderkur.

– Du har med andre ord tenkt å fortsette med Coffee Zero?

– Helt bestemt! Og for meg som elsker kaffe, er det også viktig at den smaker godt. Jeg var i utgangspunktet skeptisk etter å ha prøvd en annen helsekekaffe, som jeg anser som udrikkelig. Men Coffee Zero smaker ordentlig kaffe, og jeg må medgi at jeg har vært oppe i både tre og fire kopper daglig bare fordi jeg liker den så godt. Men nå holder jeg meg til anbefalt dose: en kopp før frokost. Og det skal jeg fortsette med!