Coffee zeRoMagasinet

Slik har Karl Otto (71) fått en ny vår

– Hadde ikke klart det uten Coffee Zero.

Våren 2016 sto Karl Otto Nygård med én fot i graven. Som fisker utenfor Finnmark hadde han vært ute i hardt vær mer enn en gang. Denne gangen måtte det noe spesielt til om 71-åringen skulle «stå han av».

– En dag jeg gikk opp fra båten i fjæra, måtte jeg stanse og hvile tre ganger på 50 meter. Der og da ble klart for meg at det sto om livet, sier Karl Otto.

Han led av kols og veide 115 kilo fordelt på 170 centimeter. Formen var kort sagt elendig.

– Da jeg stumpet røyken for fire år siden, erstattet jeg sigaretten med søtsaker og dårlig mat. Dette er nok grunnen til at det bar så galt av sted, forteller Karl Otto.

La kursen helt om

I dag er han en ny og bedre versjon av seg selv. Etter at Karl Otto nådde bunnpunktet, har han gått ned hele 28 kilo. Den tøffe finnmarkingen er lett i steget og puster uanstrengt mens han forteller om den store snuoperasjonen.

– Da jeg innså at den gamle livsstilen var i ferd med å ta livet av meg, bestemte jeg meg for å prøve Coffee Zero. Håpet var at den kunne gi meg en dytt i riktig retning. Jeg leste at kaffen har hjulpet mange som meg med få skikk på livet, og kaffe går det jo en del av her i huset – så hvorfor ikke? Jeg hadde ikke noe å tape, forteller Karl Otto med et smil.

Tar vare på gunstige stoffer

Coffee Zero tar vare på klorogensyre og andre gunstige stoffer som ellers går tapt under brenning av vanlig kaffe. I tillegg inneholder den krom, som bidrar til omsetning av makronæringsstoffer og normalt blodsukkernivå. Dette kan merkes på søtsuget, som mange sliter med i hverdagen.

– Etter at jeg begynte med Coffee Zero, har suget etter godterier og dårlig mat blitt helt borte. At kaffen hjelper meg å kontrollere matinntaket, har alt å si for at jeg har klart å endre livsstil. I tillegg smaker Coffee Zero ordentlig kaffe, noe som er viktig for meg, sier Karl Otto.

At den tøffe finnmarkingen sitter tilbake med en ubrukelig garderobe i størrelse 3XL, regner han som en bonus. Og nå ser han fram til den årlige Thailand-turen med samboeren.

– Nå går til og med flyturen som en lek. Før var timene i et trangt flysete et mareritt, men denne gangen skal jeg nyte hele reisen!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo