Coffee zeRoMagasinet

– Dagen blir ikke den samme uten

Marit Svenes likte ikke kaffe. Det var før hun fikk smaken på Coffee Zero.

Hva gjør du når forsettene dine faller i fisk, livet føles litt tungt – og du ikke liker kaffe? Marit Fagervik bestilte en prøve på Coffee Zero!

– He he, akkurat det lå nok ikke helt i kortene. Jeg veg var rett og slett litt desperat. Det manglet nemlig ikke på planer om å legge om livsstilen. Men det virket som om jo mer jeg tenkte på det, jo vanskeligere ble det. Ofte ble det en kjeks i stedet for den gåturen jeg hadde planlagt, forteller 44-åringen fra Kårvåg i Møre og Romsdal.

Da Marit drakk sin første kopp Coffee Zero, måtte hun tilsette en liten melkeskvett for smakens skyld. I dag slår hun fast at dagen ikke blir den samme uten den nye favoritten på frokostbordet.

Kaffen smaker godt, men det er effekten av den jeg setter aller mest pris på. Etter at jeg begynte med Coffee Zero, har søtsuget så å si forsvunnet. Det er slutt på å «raide» skuffer og skap på jakt etter godteri.

Artikkelen fortsetter under bildet
Marit gikk ned i vekt

Nysgjerrige kolleger

Marit jobber som hjelpepleier, og på jobben har ikke livsstilsendringen hennes gått upåaktet hen. Hele åtte av kollegene har prøvd Coffee Zero etter å ha hørt om Marits erfaringer.

Det er veldig hyggelig å få spørsmål og positive kommentarer. For meg er den største belønningen likevel at jeg føler meg i bedre form og har en hverdag med mer energi og overskudd, sier Marit.

Hun understreker at varig livsstilsendring handler om å omstille seg mentalt, men at Coffee Zero hjelper henne å etablere og opprettholde gode vaner.

– Jeg trives med mitt nye liv, og kommer til å fortsette å drikke Coffee Zero hver dag.

Om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder og krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen med å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Bestill Coffee Zero og kjenn effekten, du også!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo