Coffee zeRoMagasinet

– Nå er det lett å komme seg på trening

Det er ikke alltid det frister å trene. Coffee Zero gir Pia Andreassen påfyll av energi og motivasjon.

Det er travle dager. Ved siden av studiene i spesialpedagogikk har Pia Andreassen ikke mindre enn to deltidsjobber. Det er om å gjøre å utnytte de ledige stundene godt.

– Jeg kopler av når jeg trener. Fysisk aktivitet klarner hodet og gir nytt overskudd til studier og jobb. Men så er det denne dørstokkmila … Av og til er den veldig lang, og det frister mer å bli værende i sofaen, smiler 23-åringen fra Oslo.

Oppkvikkende effekt

piaDa Pia kom over en annonse for Coffee Zero, ble hun interessert i å prøve kaffen som har hjulpet mange nordmenn med å endre livsstil.

– Jeg var først og fremst interessert i den oppkvikkende effekten av kaffen. Jeg håpet at Coffee Zero skulle gi meg det lille kicket som kunne gjøre det lettere å gå på trening.

– Og så jeg, som ikke likte kaffe! Men Coffee Zero viste seg å være lett å like. Snart var det fast rutine å pakke en porsjonspose kaffe og en termos med varmt vann i sekken på vei til lesesalen.

Mindre søtsug

Coffee Zero-effekten meldte seg i løpet av få dager. Pia følte seg mer våken og opplagt, akkurat som hun hadde håpet på.

– I dag har jeg mer overskudd og motivasjon til å velge tredemølla framfor sofaen. I tillegg ble treningen mer effektiv, sier Pia og forteller om en hyggelig bivirkning av sin nye kaffevane.

– Søtsuget er merkbart mindre. Dermed er det mye enklere å motstå fristelsene i hverdagen. Det skal Coffee Zero ha æren for!

Slik virker Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I hjelper krom kroppen å holde et stabilt blodsukkernivå.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo