Coffee zeRoMagasinet

– Nå er det lett å kutte sukker

Coffee Zero gjør det enklere å leve sunt, mener Bodil Kristin (63).

– At vekta går både opp og ned, er det nok mange som opplever. Personlig har jeg aldri følt behov for å slanke meg. Men etter hvert som man blir eldre, har det lett or å feste seg noen ekstra kilo her og der. Og det vil man jo helst unngå, sier Bodil Kristin Jeistad.

63-åringen fra Lillehammer sitter sjelden stille. Hun er i full jobb i en sportsbutikk i hjembyen, og på fritiden prøver hun å komme seg ut i naturen så ofte hun kan.

Svak for sjokolade

– Jeg liker å holde meg i form, det gir krefter og overskudd i hverdagen. Samtidig er jeg veldig glad i å kose meg. Det er også viktig, smiler Bodil Kristin, som alltid har hatt en liten svakhet for det som er søtt. Og ofte kunne det bli litt for mye av det gode.

– Jeg bestemte meg for kutte ned på sukkerinntaket. Men sjokolade er jo veldig godt, og fristelsen ble ofte for stor. Men da jeg oppdaget Coffee Zero, fikk jeg jeg hjelpen jeg trengte, forteller hun.

Coffee Zero inneholder naturlig krom, som bidrar til et stabilt blodsukkernivå. Brå fall i blodsukkernivået er forbundet med det mange opplever som søtsug – en nesten uimotståelig lyst på godteri, brus og andre «tomme» kalorier.

– Coffee Zero hjelper meg å leve slik jeg vil. Men jeg koser meg fremdeles med en sjokoladebit i ny og ne, smiler Bodil Kristin.

thor

Spanderer på venner

For en som er glad i kaffe, er det viktig at den smaker godt. Slik er det også for Bodil Kristin.

– Jeg kunne ikke drukket Coffee Zero hver dag hvis jeg ikke syntes den var god. Heldigvis smaker den nydelig, og dagen blir ikke den samme uten et par kopper med favorittkaffen til frokost.

– I tillegg anbefaler jeg Coffee Zero til venner og kjente. Når det kommer folk på besøk, hender det ofte at jeg spanderer smaksprøver. Da risikerer jeg å gå tom for kaffeposer, og da føles ventetiden på en ny forsendelse veldig lang, ler Bodil Kristin.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo