Coffee zeRoMagasinet

– Nå er det slutt på jojoslankingen

– Det er fort gjort å skaffe seg et alderstillegg rundt magen. Å bli kvitt det, er noe helt annet.

De færreste ville kalle Bjørn Olav Grønbeck feit. Men som han selv sier: Det har blitt litt mye av det gode. I årenes løp har han gjort flere forsøk på å legge om livsstilen. Det har som regel endt med forsøket.

– Hver gang skjer det samme. Det begynner bra, men etter hvert blir jeg innhentet av de dårlige vanene mine, konstaterer 67-åringen fra Brumund i Hedmark.

Da han nylig gikk av med pensjon, var Bjørn Olav opptatt av hvordan den nye hverdagen ville påvirke helsa.

– I jobben var fysisk aktivitet «gratis», og jeg fryktet at pensjonisttilværelsen skulle føre til mer skulle føre til mer stillesitting. Derfor var jeg på utkikk etter noe som kunne gi meg motivasjon til å leve litt sunnere, forteller han.

Mer aktiv

Bjørn Olav bestilte sin første prøvepakke Coffee Zero på forvinteren i 2015. Ham mener den nye frokostvanen har bidratt til at han nådd målsettingen om en sunnere tilværelse.

– Nå spiser jeg sunnere og er mer aktiv. Det blir mange gåturer i løpet av en uke, og de har jeg stor glede av. Når det kommer til mat, holder jeg meg i skinnet på en helt annen måte enn før. Og så jeg, som var så glad i å spise på kvelden. Nå er det slutt på jojo-slankingen!

Artikkelen fortsetter under bildet
bjørn olav

Nordmenn elsker sin morgenkaffe, og har sterke oppfatninger om hvordan den skal smake. Bjørn Olav forteller at det tok litt tid venne seg til smaken av Coffee Zero, men nå er han avhengig av sin daglige dose fra den grønne kaffeposen.

– Ofte blir det til og med en kopp ekstra i løpet av formiddagen, sier han med et smil.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen med å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Opplev Coffee Zero-effekten, du også!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo