Coffee zeRoMagasinet

– Føler meg som en ny mann

Magnar Folgerø (63) var motløs og lei. Nå takker han Coffee Zero for at han klarte å legge om livsstilen.

– Jeg har fått en ny giv, konstaterer Magnar Folgerø. Bare seks uker etter at 63-åringen fra Trondheim fikk sin første forsendelse med Coffee Zero, føler han seg som en ny mann. Han nyter allerede resultatene av livsstilsendringen han har gjennomført.

– Jeg er en lidenskapelig fisker, men det er ikke like moro å være på tur når jeg bare blir sliten og oppkavet. Denne høsten har jeg virkelig kost meg i naturen, forteller Magnar. I tillegg henger han mer med i svingene når barnebarna er på besøk.

– De er som små virvelvinder, og det har ikke vært lett å holde tritt. Men nylig la sønnen min merke til at jeg hadde mye mer energi i samværet med barna. Han spurte meg spøkefullt om hva jeg hadde spist siden sist. Da svarte jeg at energien ikke kom fra noe jeg hadde spist, men skyldes noe jeg hadde drukket, ler han.

Søtsuget som forsvant

Magnar, som starter hver arbeidsdag med en kopp Coffee Zero. Den smaker mye bedre enn automatkaffen på jobben, mener 63-åringen fra Trondheim. I tillegg har han sluttet å stikke innom bensinstasjonen på den andre siden av gata.

– Før vanket det nesten alltid en sjokolade i løpet av dagen, men etter at jeg begynte med Coffee Zero, har søtsuget så å si blitt borte. På den måten sparer jeg både mange kalorier og en god del penger, smiler han.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo