Coffee zeRo Magasinet

Sett smak på påskekaffen

Her er oppskriften som krydrer høytiden litt ekstra.

I påsken er det deilig å nyte duften av vår og noen rolige dager. Nå er det fint å lene seg tilbake i solveggen med en godt kopp kaffe. Hvorfor ikke benytte anledningen til å sette en liten spiss på det hele? Eksotiske smaker og skallet fra en påskeappelsin krydrer kaffen og høytiden litt ekstra.

Denne oppskriften rekker til to kopper. Hvis du vil, kan du jo invitere en venn til å smake. God påske!

Du trenger:

2 1/2 dl melk
1/2 ts kanel
1/2 ts kardemomme
1/2 ts allehånde (en kombinasjon av kryddernellik, pepper, kanel og muskat)
1 ss revet appelsinskall
1 dl kaffe

Slik gjør du det:

Varm alle ingrediensene i en kjele. Sil fra krydderne og server krydderkaffen varm, gjerne med en kremklatt på og appelsin som pynt.