Coffee zeRoMagasinet

7 tips til hvordan å overleve vinterkulda

Gruer du deg til vinteren? Fortvil ikke! Her får du noen tips til hvordan å komme deg gjennom årstiden uten problem.

Det skal nemlig ikke så mye til for å snu vinterhalvåret om til noe varmt og koselig.

Pakk bort sommerklærne

Når sommeren er på hell og vinteren nærmer seg er det på tide å finne frem varmere klær som holder kulden i sjakk. Gjør det enkelt for deg selv! Rydd vekk alt av klær som ikke passer årstiden, slik at du lettere finner passende klær om morgenen. Du unngår å måtte lete i hauger av klær hver gang du skal ha på deg en varm genser, votter eller lue. Et irritasjonsmoment mindre i hverdagen!

Les også: Slik får du mer energi til daglige gjøremål

Legg frem pledd

Om du er en av dem som fryser lett er det lurt å legge til rette for kos og varme i hjemmet.

Etter å ha vasset gjennom snø og sklidd på is gjennom dagen, er det lite som frister mer enn å tulle seg inn i et varmt teppe.

Sleng deg på sofaen, og pakk deg inn i deilige tykke pledd av fleece, ull eller fuskepels. Dette gir deg garantert varmen tilbake i tær og fingre.

Fyr i peisen i vinterkulda

Noe av det beste med høst- og vinterhalvåret er at man kan begynne å fyre igjen. Svært lite slår den varme og gode stemningen en vedovn lager. Pass på å kjøpe inn nok ved før fyringsperioden starter, og ha den lett tilgjengelig. Du vil takke deg selv når været er på det kaldeste, spesielt hvis veden er stablet et sted du slipper å gå ut for å hente den.

Lag deg noe varmt å drikke

Å holde rundt en varm kaffekopp når vinden uler utenfor er en god følelse. Kaffen varmer oss innvendig og ut, og brer seg fra topp til tå. Bytter du i tillegg ut en eller to av de daglige kaffekoppene med Coffee Zero som inneholder krom, slipper du å føle på søtsuget som ofte kommer snikende når vi vil kose oss ekstra. Lek deg heller frem med kanel og kardemomme for en spennende tvist på kaffen.

Les også: Nå er det bevist – Kaffe forlenger livet!

(Teksten forsetter etter bildet)

kaffe mot vinterkulda

Gjør det lettere å stå opp

Om du ikke har varme i gulvet på soverommet, er det ikke alltid like fristende å stå opp og sette tottelottene på det kalde underlaget.

Hvis du plasserer et par tøfler under sengen dagen i forveien kan du bare skyve de på når du slenger beina over sengekanten.

Et godt teppe på gulvet gjør også nytten. Et varmt underlag å trå på gjør det enklere å bevege resten av kroppen også, ut av den varme og behagelige senga.

Les også: Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Ta et varmt og godt bad

Har du virkelig fått frosten i deg er et varmt bad det som skal til. Rens kropp og sinn med behagelige badeoljer med herlige dufter. Her får man virkelig slappet av etter en lang dag, og fundert over livets mysterier. Lukk øynene og ro ned, ta med deg noe lesestoff eller skru på litt rolig musikk som kan sulle i bakgrunnen.

Ha nok lesestoff, serier og filmer å velge i

Hva er vel koseligere enn å dykke inn i en god bok etter endt arbeidsdag, og bare fokusere på deg selv? Samle opp et lite lager slik at du har noe som passer til ethvert humør og sinnsstemning.

Om du ikke er boktypen kan du kose deg med en spennende film eller serie. Det er så mye å velge mellom at du aldri kommer til å gå tom!

Tenn noen stearinlys for å gjøre det ordentlig hjemmekoselig, og inviterer noen gode venner over på en skikkelig kosekveld.

 

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo