Coffee zeRoMagasinet

Sveinung (48) gikk ned 12 kilo

– Coffee Zero hjelper meg å leve slik jeg vil.

Sveinung Bu er en aktiv kraftkar fra bygda Leveld i Ål i Hallingdal. Jobben som forskalingssnekker er fysisk krevende, og Sveinung arbeider utendørs store deler av året.

På fritiden stiller han opp for familien, som i tillegg til kona består av fire barn, to fosterbarn, fem barnebarn og en hund. 48-åringen er med andre ord ukjent med begrepet fritidsproblemer. Helseproblemer har han derimot hatt mer erfaring med.

-Gikk ned tolv kilo

– For noen år siden fikk jeg konstatert diabetes type 2. Dette er jo kjent som en livsstilssykdom, og beskrivelsen passet nok godt på meg. Livsstilen var ikke helt som den burde, ikke minst med tanke på kostholdet. Resultatet ble at jeg ble for tung – og til slutt syk, forteller Sveinung.

Diabetes type 2 kan reguleres med medisiner. Men man kan gjøre mye selv for å redusere symptomene og få et lettere liv – bokstavelig talt.

– I samråd med legen min bestemte jeg meg for gjøre noe med livsstilen.

I dag, kun seks måneder etter, har jeg gått ned nesten tolv kilo, smiler Sveinung fornøyd.

Artikkelen fortsetter under bildet
sveinung

Fikk smaken på Coffee Zero

Omtrent samtidig med at Sveinung bestemte seg for å gå ned i vekt, ble han og kona servert Coffee Zero hos et vennepar.

– De anbefalte kaffen på det varmeste, og vi ble veldig nysgjerrige. For å gjøre historien kort: Vi ble solgt, både kona og jeg. Etter det har de kjekke, grønne posene vært fast inventar i heimen, smiler Sveinung, som mener Coffee Zero passer godt til hans nye livsstil.

– Ja, jeg synes kaffen er et veldig positivt element i hverdagen. Det kan være krevende å legge om livsstilen, men Coffee Zero gjør hverdagen lettere.

Smaker godt

Når man er glad i kaffe, er det viktig at den snaker godt. Og smaken er en viktig grunn til at Coffee Zero har en fast plass på Sveinungs kjøkken.

– Jeg kunne drukket Coffee Zero hver dag bare på fordi jeg liker den så godt!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo