Coffee zeRoMagasinet

Idar kom i toppform med Coffee Zero

Kickbokseren Idar Steigedal prikket inn toppformen ved hjelp av Coffee Zero. Nå satser han på Hollywood-karriere.

I august 2014 vant Idar Steigedal to gull i det internasjonale kampsportstevnet Long Beach International Karate Championship i Los Angeles. Men et lite halvår før konkurransen var formen langt unna.

– Et lite halvår for konkurransen veide jeg 95 kilo. Det er for så vidt ikke så mye for en mann som har trent hele livet, men nok til havne i klassen for tungvekt – bokstavelig talt, smiler 40-åringen.

La en plan

Han la en plan for å ta av 15 kilo. Det ville gi ham muligheten til å konkurrere i en lavere vektklasse og samtidig bli mer «fit for fight».

– Jeg visste hvordan jeg måtte trene og spise for å nå målet, men også at det er et slit å gå så mye ned i vekt. Kroppen protesterer kraftig når den får mindre energi, og suget etter karbohydrater er vanskelig å stå i mot, sier Idar. Han bestemte seg for å legge inn Coffee Zero i kostholdet.

– Jeg liker å starte dagen med en kopp kaffe, og byttet rett og slett ut vanlig kaffe med Coffee Zero, sier Idar. Etter kort tid merket han at det sterke «karbosuget» nærmest forsvant.

– Vanligvis blir jeg småtussete av så lite karbohydrater. Men med en morgenkopp Coffee Zero på tom mage, kunne jeg gjennomføre kostholdsplanen uten sug etter sukker. Å kaste ut brus og sukkerholdig energidrikk fra kjøleskapet, var helt uproblematisk.

– Lettere å spise riktig

Etter å ha brukt Coffee Zero i to perioder, anbefaler Idar produktet til andre som vil kontrollere matinntaket.

– Kaffen reduserer søtsuget og gjør det enklere å spise riktig, sier idrettsmannen, som også har tatt stuntmann- og skuespillerkurs. Under oppholdet i Los Angeles knyttet han kontakter i filmmiljøet.

– Jeg fikk gode tilbakemeldinger fra flere produsenter, og har allerede vært over en gang for å spille inn scener til en kommende film. Nå skal jeg gi full gass og forfølge Hollywood-drømmen!

Idar-1-redigert

Slik virker Coffee Zero

Coffee Zero inneholder ekstrakter fra grønne kaffebønner, som blant annet bidrar til økt fettforbrenning. . Ekstraktene inneholder stoffer når bønner brennes til vanlig kaffe.

I tillegg inneholder Coffee Zero klorogensyre, som reduserer nivået av sukker i blodet effektivt. Stabilt blodsukkernivå kan bidra til at fettcellene tar opp og lagrer mindre fett. Kaffe er også en av de aller sterkeste antioksidantkildene vi har. Antioksidanter påvirker helsen positivt.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Nyttårstilbud! Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 149 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 299 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo