Coffee zeRoMagasinet

Slik unngår du skremmende fristelser på Halloween

Allehelgensaften – den adopterte høytiden vi har blitt så glad i. Dette er en dag hvor det som regel flyter godteri og andre søtsaker i frie flommer. Hvis du har bestemt deg for å holde deg unna det usunne i hverdagen, kan Halloween by på en utfordring for viljestyrken.

Bare fordi du har bestemt deg for å være litt restriktiv på hva du hiver innpå, betyr ikke dette at du ikke kan kose deg litt ekstra når anledningen først byr seg. Derfor har vi samlet noen tips til når søtsuget er på sitt verste.

Velg sunne alternativer

Dropp melkesjokoladen til fordel for mørk sjokolade med 70% kakao eller mer. Det finnes også deilig chips laget av tørkede epler eller bananer. Her bør man være litt obs på at noen av disse har blitt dynket i sukker, så sjekk innholdsfortegnelsen.

Les også: Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

En kopp med noe varmt

Te eller kaffe er forbundet med kos. Enten vi er i selskap, har lyst på noe søtt etter middagen eller i sofaen under et pledd, er dette absolutt noe man kan nyte. I tillegg finnes det også kaffe som inneholder krom, som bidrar til å dempe søtsuget.

Les også: Nå er det bevist – Kaffe forlenger livet!

Kanskje Coffee Zero er veien å gå for deg?

Kos deg med nøtter og bær

Tørristede nøtter og bær av alle slag er ikke bare digg, det er også sunt. Spesielt hvis alternativet er å skulle spise smågodt eller iskrem. Lek deg med spennende smaker og sammensetninger som byr smaksløkene opp på dans! Hvis du har en importbutikk i nærheten er det verdt turen, her finner du ofte spennende alternativ du ikke finner på nærhandelen.

(Teksten fortsetter etter bildet)

Halloween snacks

Hold deg aktiv

En av de store synderne som er grunnen til at man gjerne får søtsug er at man kjeder seg. Ta med deg datteren eller sønnen din, barnebarnet eller nabobarnet på knask eller knep, eller gå en tur i godt lag. Et annet alternativ er å be noen på besøk i oktobermørket. Da blir det langt lettere å holde seg unna godsakene enn det er når man sitter i sofaen og ser på TV alene. En lett treningsøkt er også et godt tips. Hver gang utkledde Halloween-deltagere ringer på kan du for eksempel ta noen spretthopp!

Les også: Slik får du mer energi til daglige gjøremål

Lag en smoothie

En smoothie trenger ikke være en sukkerbombe. Bytt ut melken med vann og dadler! Da blir den søt, uten sukker. Vår favorittoppskrift er banan, vann og vaniljeekstrakt – den smaker nesten som vaniljemilkshake! Pynt med frisk frukt eller prøv deg frem med spennende krydder.

Spis en større middag

Hvis du er mett vil det være mindre sannsynlig at søtsuget tar overhånd.

Ofte når man er fysen på noe godt, er man egentlig sulten og velger den raske løsningen.

Lag favorittmaten til middag denne dagen og spis deg god og mett. Et annet alternativ er å lage en god, men kjempesunn middag slik at du kan unne deg noe godt etter.

Les også: Bli kvitt søtsuget på 1-2-3

Ta deg god tid

Når du har funnet ut din måte å feire sukkerhøytiden Halloween uten å bukke under for presset – prøv å nyt hver eneste lille bit!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo