Coffee zeRoMagasinet

Ned i vekt med en kopp kaffe? Ja, du hørte rett!

Slankekaffen Coffee Zero har bidratt til vektnedgang for flere tusen nordmenn!

Er du glad i kaffe og ønsker å ta av noen kilo? Coffee Zero er en norskutviklet kaffe som inneholder et ekstrakt utvunnet fra ubrente, grønne kaffebønner. Gjennom vår produksjon har vi tatt vare på det kraftige virkestoffet klorogensyre som utvinnes fra grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe. Klorogenesyren som utvinnes fra ubrente grønne kaffebønner – er et virkestoff som kan øke kroppens forbrenningsevne og hjelpe deg ned i vekt.

Coffee Zero inneholder i tillegg organisk krom. Krom bidrar til omsetning av makronæringsstoffer (slik som fett), og kan bidra til å minske søtsuget.

Alt du trenger å gjøre er å bytte ut en av dine daglige kaffekopper med Coffee Zero

Med Coffee Zero kan du øke sjansene dine for å gå ned i vekt på en svært effektiv og ikke minst enkel måte. Alt du trenger å gjøre er å erstatte en av de daglige kaffekoppene dine med Coffee Zero.

cover

Karine gikk ned 16 kilo

– Vekta på topp, formen på bånn. Slik beskriver Karine Sekkingstad sin egen tilstand i tiden etter at hun ble syk i 2012. 42-åringen er 175 centimeter høy og hadde vært slank hele livet, men i sykdomsperioden gikk hun kraftig opp i vekt. – Jeg prøvde å trene og leve sunt, men i en vanskelig livssituasjon ble det vanskelig å få til. Derfor var jeg på utkikk etter noe som kunne gi meg et puff i riktig retning – en liten hjelper. Det fant jeg i Coffee Zero, forteller trebarnsmoren fra Skien.

karine

– Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle oppleve slike resultater, i hvert fall ikke i løpet av så kort tid, sier Karine.

Etter bare cirka to måneder med Coffee Zero i koppen kan Karine vise til oppsiktsvekkende resultater. Hun har gått ned hele 16 kilo, og veier i dag under 70 kilo.

Flere tusen fornøyde kunder

Olaug Enstad fra Bjorli i Lesja kommune gikk ned 6 kilo, mens Surnadalingen Idar Steigedal prikket inn toppformen og gikk ned hele 15 kilo med Coffee Zero.

Historiene er mange, og det er i dag flere tusen kunder som har gått ned i vekt med helsekaffen Coffee Zero. Du kan lese mer her

Kampanjepris – kun denne uken!

Vi feirer over 50 000 solgte pakker og gir deg muligheten til å kjøpe bestselgeren Coffee Zero til HALV PRIS! Tilbudet varer så lenge varelageret rekker. Benytt deg av tilbudet og opplev effekten av Coffee Zero du også!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo