Coffee zeRoMagasinet

Økt forbrenning ga resultater!

Hege hadde et ønske om gå ned i vekt. Resultatene kom med hjelp fra uventet hold!

Hege Henningsen (46 år) fikk høre om de gode effektene til Coffee Zero, og tenkte at dette kunne være noe for henne. Det eneste problemet var at hun ikke var noe glad i kaffe. Men det endret seg totalt etter at hun smakte på Coffee Zero.

Gikk ned 10 kilo

– Kaffe var noe jeg egentlig ikke var særlig glad i. Men Coffee Zero smakte kjempegodt, samtidig som jeg fikk resultatene jeg trengte, smiler Hege.- Nå drikker jeg en kopp hver morgen for å få gang forbrenningen, samtidig som jeg koser meg med en kopp Coffee Zero etter middag. Det har gitt effekt, sier Hege.

Dette er Coffee Zero

Virkestoffene i Coffee Zero er nøye utvalgt for optimal effekt for å bidra til vektnedgang. Krom bidrar til høyere omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner), og sørger for at du kvitter deg med det søtsuget som mange av oss sliter sånn med!

Jeg gikk ned 10 kilo med Coffee Zero!

De grønne kaffebønnene som benyttes er ubrente kaffebønner som inneholder mye klorogensyre. Denne syren har en gunstig virkning på helsen vår, ved at den kan øke fettforbrenningen.

– Jeg merket ikke bare effekt på forbrenningen. Coffee Zero førte til at jeg fikk dempet søtsuget også. Det er en ganske unik kaffe sånn sett. Økt forbrenning og dempet søtsug gir et grunnlag som er vanskelig å erstatte. For å si det sånn, søtsuget etter sjokolade har forsvunnet. Mens forbrenningen har økt, sier Hege.

Anbefaler Coffee Zero til andre

Hege jobber som taxisjåfør i Trysil, en kommune med i underkant av 7000 innbyggere. Det trives hun godt med.

– Det er deilig å starte dagen med en kopp Coffee Zero før jobb. Det gir et lite energikick om morgenen! Den økte forbrenningen har da også gitt resultater i form av 10 kilo som har forsvunnet, så det fungerer jo bra, sier en fornøyd Hege.

– Jeg anbefaler Coffee Zero videre til det jeg kjenner. Det som trenger å gå ned i vekt har godt av å prøve Coffee Zero. Nå har jeg drukket Coffee Zero lenge, og jeg kommer til å fortsette med det, avslutter Hege.

Nå har vi 50% rabatt på bestselgeren. Bestill ved å fylle inn skjemaet nedenfor!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo