Coffee zeRo Magasinet

 • Mistet julestemningen? Finn tilbake til den med disse tipsene.
  Coffee Zero

  Mistet julestemningen? Finn tilbake til den med disse tipsene.

  Da man var liten kom julestemningen helt av seg selv, og det skulle ofte ikke mer til enn litt snø eller en lyspyntet tujabusk for å havne i juleekstase. Nå er det ikke like enkelt, og for noen er den såkalte julestemningen et sjeldent fenomen. Om det er tilfellet for deg, har vi satt sammen noen tips som kanskje kan hjelpe deg litt på vei.
 • Slik blir du ferdig i god tid med juleforberedelsene
  Coffee Zero

  Slik blir du ferdig i god tid med juleforberedelsene

  Jula kommer like brått på hvert år, og plutselig har vi ikke så god tid til å fikse alt som vi trodde. Her får du noen tips til hva du kan gjøre for å unngå dette, og bli ferdig med juleforberedelsene i god tid!
 • Bli kvitt søtsuget på 1-2-3
  Coffee Zero

  Bli kvitt søtsuget på 1-2-3

  Vi har alle vært der; gått på en sukkersmell midt i uka. Det kan være vanskelig å motstå de søte fristelser, men heldigvis finnes det råd for deg som ønsker å leve litt sunnere. Her er våre beste tips for å få bukt med søtsuget.
 • Derfor er kaffe bedre enn energidrikk
  Coffee Zero

  Derfor er kaffe bedre enn energidrikk

  Etter en natt med lite søvn eller en dag fullstappa med oppgaver du må få gjort, kan det være fristende å helle i seg en energidrikk for å få fart på kroppen. En og annen boks innimellom vil ikke utøve et problem for de fleste voksne. Om inntaket derimot blir for stort kan dette få konsekvenser for både kropp og organer.
 • 10 tips til å overleve eksamensperioden
  Coffee Zero

  10 tips til å overleve eksamensperioden

  Det er den tiden på året igjen. Blod, svette og tårer gjennom semesteret skal settes på prøve. Det er eksamenstid! Her får du noen tips til hvordan å komme deg gjennom den fryktede eksamensperioden.
 • Slik får du mer energi til daglige gjøremål
  Coffee Zero

  Slik får du mer energi til daglige gjøremål

  Vi kan alle kjenne oss igjen i følelsen å ønske å rekke alt, men at energinivået ikke alltid strekker til. Heldigvis er det grep man kan ta for å få mer energi til dagligdagse gjøremål.