Coffee zeRo Slik virker det

Gröna kaffebönor

Coffee Zero

Coffee Zero er en norskutviklet kaffe som inneholder et ekstrakt utvunnet fra ubrente, grønne kaffebønner. Gjennom vår produksjon har vi tatt vare på virkestoffet klorogensyre som utvinnes fra grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe. Coffee Zero inneholder også krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner).

Fakta

Hvordan virker det?

Coffee Zero bruker du på samme måte som din vanlige instant kaffe; den røres ut i kokende vann.

Innhold per døgndose:
Arabica kaffe pulver2000mg
Grønne kaffebønner ekstrakt200mg
Koffein (naturlig)30 - 60mg
Krom120µg (300%*)

av referanseverdi

Hver nordmann drikker i snitt 160 liter kaffe i løpet av et år, noe som utgjør 3 kopper kaffe hver dag. Det betyr at vi nordmenn drikker mest kaffe i hele verden. Coffee Zero er en unik kaffe, utviklet for norske kaffeganer. Men med Coffee Zero får du mer enn bare en kaffe.

Innhold

Klorogensyre

Klorogensyre er et naturlig stoff som finnes i flere matvarer som jordbær, ananas og ikke minst i ferske grønne kaffebønner hvor mengden klorogensyre er forholdsvis stor. Veldig mye av klorogensyren går tapt ved brenning av vanlig kaffe. Ved produksjon av Coffee Zero tar vi vare på klorogensyren og dette gjør produktet unikt.

Krom

Coffee Zero inneholder krom, som har best opptak i kroppen. Krom bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner), og er i tillegg en faktor for vedlikehold av et normalt blodsukkernivå.

Koffein

Coffee Zero inneholder 30 – 60mg naturlig koffein, og bevart i sin opprinnelige form. Virkningen av koffein er godt dokumentert og du kan lese mer om koffein her.

Synergieffekt

Du kan velge mellom å erstatte en av de daglige kaffekoppene dine med Coffee Zero. Eller du kan velge å drikke Coffee Zero i tillegg. Det funker like godt med begge alternativene.

Krom har en dokumentert virkning, og er et veldig viktig stoff for kroppen. Krom bidrar til normal omsetningen av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner).


Antioksidanter

Kaffe inneholder mye antioksidanter og er faktisk nordmenns største kilde. – Rundt halvparten av antioksidantene i det norske kostholdet kommer fra kaffe.Innhold av antioksidanter

I Coffee Zero er innholdet av antioksidanter høyt, og ved en daglig kopp vil du få i deg antioksidanter daglig.

Virkestoffene i Coffee Zero er ikke tilgjengelig i vanlig kaffe.