Coffee zeRoMagasinet

Bli kvitt søtsuget på 1-2-3

Vi har alle vært der; gått på en sukkersmell midt i uka. Det kan være vanskelig å motstå de søte fristelser, men heldigvis finnes det råd for deg som ønsker å leve litt sunnere. Her er våre beste tips for å få bukt med søtsuget.

Er det noe som virkelig kan være et irritasjonsmoment i hverdagen, er det trangen man føler etter å dytte i seg noe søtt. Det er ikke alltid like lett å holde sukkersuget i sjakk, men det finnes noen steg man kan prøve ut i jakten på en sunnere livsstil.

Spis ofte

Noe som virkelig kan hjelpe på å få bukt med søtsuget er å være flink til å spise små og mange måltider, fremfor store og få. Dette gir deg et mer balansert blodsukker, som gjør det enklere å holde seg på den sunne sti.

Det trenger ikke være vanskeligere enn at du har noen eplebåter, banan, mandler eller lignende lett tilgjengelig som mellommåltider gjennom dagen. I tillegg bør du lage en klar plan over klokkeslett for måltidene dine, og gjerne også over hva du skal spise.

Inntar du både frokost, brunsj, lunsj, middag og kvelds er det mindre plass til sukkerbomber!

Les også: Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Drikk vann

Noen ganger er man skikkelig fysen på noe godt, og har lyst på noe å slukke søtsuget med. Selv om det kan virke som at søtsaker er det eneste som kan hjelpe, kan noe så lite som et glass vann ofte være løsningen. Man er rett og slett bare tørst! Dersom søtsuget banker på døren, prøv et glass vann før du gjør noe med det. Du vil bli overrasket over hvor ofte det gir seg.

(Teksten fortsetter etter bildet)

vann stopper søtsuget

Fysisk aktivitet

Det å bevege seg gjør godt for både kropp og sjel. Visste du at det er godt mot søtsuget også? For det første utsløser fysisk aktivitet lykkehormoner, som også slippes fri når du spiser noe søtt. For det andre distraherer du deg selv!

Er du ute i skog og mark er det enklere å holde hånden ute av godteskåla enn det vil være om du sitter i sofaen foran TV-en.

Les også: Slik får du mer energi til daglige gjøremål

Kaffe med krom minker søtsuget

I helsekaffen Coffee Zero finner du krom, som er et effektivt våpen mot søtsuget. Krom er et mineral som virker stabiliserende på blodsukkeret, og dermed gjør det enklere å holde seg unna sukker og usunne matvarer. Dette kan være en flott løsning for deg som likevel drikker kaffe hver dag – bytt ut en eller to kopper av det daglige kaffeinntaket med Coffee Zero!

Les også: Derfor er kaffe bedre enn energidrikk

Hold ut – det blir lettere

Kroppene våre er fantastiske maskiner med en unik evne til å tilpasse seg. Det hjelper kanskje å vite at dersom du klarer å holde ut, vil den sterke trangen på søtsaker etter hvert dabbe av. Det vil være hardt i starten, men etter bare en uke vil du kunne merke at behovet ikke lenger er like sterkt.

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo