Coffee zeRoMagasinet

Nå er det bevist – Kaffe forlenger livet!

Har du vært en av de som har lurt på om kaffe er bra for deg, eller om inntaket ditt er for høyt? Fortvil ikke, nye undersøkelser viser at kaffe er drikken for et lenger liv.

Om kaffe er bra for deg eller ikke har vært oppe til diskusjon i lang tid, og lenge har det pekt i retningen av at det var noe som ikke var bra for kroppen. Det har blitt anbefalt å holde seg unna den sorte drikken, særlig flere kopper om dagen. Kaffe hadde nemlig et rykte på seg for å ikke være bra for fordøyelsessystemet og kunne føre til magesår, halsbrann og lignende plager.

To nye undersøkelser snur dette totalt på hodet. Den ene har tatt for seg forholdet mellom kaffedrikking og dødelighet i 10 europeiske land, mens den andre studien er foretatt i USA. Begge undersøkelsene konkluderer med at de som drikker kaffe lever lenger enn de som ikke gjør det.

Les også: Derfor er kaffe bedre enn energidrikk


Lavere risiko for tidligere død

I følge studien fra USA er det 18 prosent lavere risiko for å dø tidlig blant de som drikker minst fire kopper om dagen, enn de som ikke drikker kaffe i det hele tatt. Selv de som kun drikker én kopp kaffe har bedre utsikter for å leve lenger, med 12 prosent mindre fare for tidlig død.

Også den europeiske undersøkelsen viser at utsiktene er gode for stordrikkere, med 7-12 prosent lavere sannsynlighet for tidlig død sammenlignet med de som ikke drikker kaffe.

Les også: Slik får du mer energi til daglige gjøremål

Kaffe
Flere helsefordeler

Tallene viser at de med et regelmessig kaffeinntak generelt har lavere risiko for å få diabetes. Grunnen til dette er fordi visse ingredienser i drikken kan påvirke nivået av hormoner involvert i metabolismen, altså stoffskiftet og forbrenningen.

Slag og hjerteproblemer forekommer, ifølge studiene, også sjeldnere blant de som drakk to til fire kopper kaffe om dagen. Dette begrunnes med at drikken har positiv effekt på blodårene. Ved å holde årene fleksible og sunne reduseres risikoen for åreforkalkning, som kan forårsake hjerteinfarkt.

I kaffe er det i tillegg et høyt innhold antioksidanter, noe som er med på å redusere oksidativt stress, som igjen kan forårsake kreft. Dette kan være en forklaring på hvorfor studiene viser at de som drikker kaffe er mindre utsatt for leverkreft enn andre.

Les også: Bli kvitt søtsuget på 1-2-3


Drikk med måte

I følge undersøkelsene kan man drikke opp til én liter kaffe om dagen uten problem, så selv ikke stordrikkere trenger å frykte for helsen.

Her må man likevel ta visse forhold i betraktning. Se an ditt eget utgangspunkt, og kjenn på egen kropp. Et såpass stort inntak kan forårsake både oppspilthet, uregelmessig hjerterytme og fordøyelsesproblemer om man er mer utsatt.

To til fire kopper er det anbefalte inntaket, så da er det bare å kose seg! Om du i tillegg velger å bytte ut en eller to kopper av den ordinære kaffen med Coffee Zero, har du tatt enda et steg mot en sunnere livsstil.

Coffe Zero inneholder krom som bidrar til normal omsetning av karbohydrater, fett og proteiner, i tillegg til å opprettholde normalt blodsukkernivå. Krom har dokumentert virkning og gjør godt for kroppen!

coffee zeRoBestill til Kampanje­pris

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Coffee Zero til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 169 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 338 kr i måneden. Velkomsttilbudet gjelder kun første pakke ved nytegning av abonnement. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!
* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbring-logo